U koliko sati počinje Pakao u ćeliji 2021?

>

WWE Pakao u ćeliji 2021 udaljen je samo nekoliko sati. Dok su se obožavatelji pripremali za pay-per-view, WWE je dao pregled stvari koje slijede na SmackDownu.

Ove sedmice, Univerzalno prvenstvo je bilo na redu u prvoj utakmici Hell in a Cell koja će se održati na SmackDownu. Roman Reigns suočio se s Reyom Mysteriom u utakmici u kojoj je luchador imao ljutnju na plemenskog poglavicu zbog onoga što je učinio svom sinu - Dominiku Mysteriou.

kako se vratiti u stanje sreće

Karta šibica je spakovana i bit će dvije šibice unutar pakla u strukturi ćelije. No, prije nego pogledaju utakmice, navijači bi trebali znati u koliko sati počinje Pakao u ćeliji 2021.






Vrijeme početka pakla u ćeliji 2021

Pakao u ćeliji 2021. trebao bi početi u 20:00 EST 20. juna 2021. Ovisno o vremenskoj zoni, početna vremena će se razlikovati. Prije nego što glavna kartica počne, WWE će biti domaćin jednosatne KickOff emisije, koja će početi u 19:00 EST.

Vremena početka glavne karte pakla u ćeliji 2021 u različitim vremenskim zonama su sljedeća:



  • 20:00 (EST, Sjedinjene Države)
  • 17:00 (PST, Sjedinjene Američke Države)
  • 1 AM (UK Time, United Kingdom)
  • 5:30 (IST, Indija)
  • 8:30 (ACT, Australija)
  • 09:00 (JST, Japan)
  • 3 ujutro (MSK, Saudijska Arabija, Moskva, Kenija)

Vremena početka KickOff emisije Pakao u ćeliji 2021 u različitim vremenskim zonama su sljedeći:

mislim da mi se sviđa ova devojka
  • 19:00 (EST, Sjedinjene Američke Države)
  • 16:00 (PST, Sjedinjene Američke Države)
  • 12:00 (UK Time, United Kingdom)
  • 04:30 (IST, Indija)
  • 09:30 (ACT, Australija)
  • 8:00 (JST, Japan)
  • 23:00 (MSK, Saudijska Arabija, Moskva, Kenija)

Koje utakmice će se odigrati unutar ćelije u Paklu u ćeliji 2021 pay-per-view?

Planirano je da se ove godine održe dva meča u ćeliji na pay-per-view pregledu.

#HIAC tu se stvaraju legende.

Postoje ljudi poput mene, koji će stajati na kraju noći, sa titulom u ruci.

A onda postoje takvi ljudi @DMcIntyreWWE koji ruše i spaljuju stolove sa svojim nadama i snovima u ruci.

Vrijeme je isteklo, Drew. Nema više mjesta za bijeg. pic.twitter.com/RSLyWYmKtQ



- Bobby Lashley (@fightbobby) 19. juna 2021

Prvi meč je pakao posljednje šanse u ćelijskom meču između Drew McIntyre i Bobbyja Lashleyja. McIntyre se više puta borio sa Lashleyjem otkako je izgubio WWE šampionat, ali svaki put nije uspio. Ovo će mu biti zadnji put da se može boriti za titulu WWE -a dok je drži Bobby Lashley, pa je mnogo toga na kocki.

Jedva čekam vidjeti Biancu Belair protiv Bayley u paklu u ćeliji.

Dva najbolja WWE -a u ženskoj kategoriji. #SmackDown pic.twitter.com/n5JZyD7j9p

- CONNER (@VancityConner) 19. juna 2021

Za drugu utakmicu, Bianca Belair će braniti svoje SmackDown žensko prvenstvo protiv Bayleyja. Bayley je Belair trn u oku otkako je postala šampionka na WrestleManiji pobijedivši Sashu Banks. Njihov meč u paklu u ćeliji vjerovatno će okončati njihovu svađu.